luni, 27 martie 2017

32PFL3088H/12, restarteaza continuu - soft reparare

Defect des intalnit, restartare dupa aparitie ecranului PHILIPS, poate fi remediat doar cu ajutorul unui soft special tip .pkgFisierele de upgradare, tip .upg (disponibile pe site-ul producatorului), pot fi utilizate doar daca aparatul este functional.
Procedura este simpla.
Se descarca fisierul de reparare a softului din televizor (numefisier.pkg, link mai jos), se dezarhiveaza in radacina unui stick USB (formatat in prealabil FAT32). Cu televizorul oprit (scos din priza) se introduce in portul USB stick-ul pregatit si apoi se alimenteaza televizorul. In cateva secunde LED-ul ce indica transferul de date de pe stick va incepe sa pulseze (nu toate stick-urile au LED indicator!) iar pe ecranul televizorului va aparea un mesaj de confirmare a procesului de upgradare. La terminarea procesului televizorul se restarteaza, moment in care trebuie scos stick-ul din portul USB. Dupa pornire, pe ecran apare numarul programului si televizorul este pregatit pentru operare (cautare programe, setari). Acum, cand aparatul functioneaza corect, este recomandat sa efectuati o actualizare de soft la ultima versiune disponibila.

Atentie! 
Acest fisier este doar pentru depanatori. Daca nu este utilizat in mod corespunzator, poate conduce la blocarea sau defectarea televizorului. Prin utilizarea lui va exprimati acordul ca posedati cunostintele necesare utilizarii si ca ati inteles riscul. 
Blogul PHILIPS-TPV (http://philips-tpv.blogspot.ro) si autorul nu sunt raspunzatori pentru niciun fel de daune.

(click!) 












Descarcare arhiva (7z) de pe filehost.ro 
(click pe imagine pentru marire)

29 de comentarii:

  1. Trimiteti mesaj la adresa de pe pagina Contact.

    RăspundețiȘtergere
  2. Softul respectiv este pentru orice model de televizor Philips sau doar pentru un anumit model?
    Am un Philips de 32 inch si doar la anumite programe gen History se reseteaza (incontinuu daca nu schimb programul), in reteaua DIGI.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar pentru modelul din titlu. Scrieti pe adresa de la pagina contact modelul exact, versiune de soft (o gasiti in meniu) si va trimit un soft de upgradare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de raspuns,
    Modelul exact este: 32PHT4112/12
    Am facut update la FW, la cel de pe saitul oficial Philips:
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?scy=RO&slg=EN&ctn=32PHT4112/12
    Problema persista.
    In meniul televizorului, la Current software info, zice:
    Release Version: TPN171E_461.002.170.000
    PQ Version: V0.48

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, aveti ultima versiune instalata. Incercati sa conectati aparatul la cablu printr-un separator galvanic. Daca defectul persista, faceti o resetare.

    RăspundețiȘtergere
  6. salut.am o problema cu tv.cand il conectez in oricare mufa hdmi imi da lipsa semnal.se remediaza problema daca ii fac upgrade sau trebuie dus la service.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. V-ati jucat cu mufa HDMI in timpul functionarii?

    Update la ultima versiune. Daca nu functioneaza... la service.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. are update facut cu ultima versiune.daca ii bag usb cu soft spune fisier invalid.am incercat conctarea prin hdmi si cu laptopul si cu google cromcast si la fel imi da lipsa semnal

      Ștergere
  8. Verificati versiunea de soft din aparat. Upgradarea se poate face doar daca aveti in TV o versiune inferioara.
    Conectarea aparatelor pe HDMI se face cu ambele aparate deconectate de la retea, altfel exista riscul defectarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. versiune este ultima.probabil e arsa mufa.cand e conectat cromcast si e pe program tv si dau sa ruleze ceva pe cromcast tv intra direct pe hdmi si apare ecran negru si scris lipsa semnal

      Ștergere
  9. Am incercat si acum nu mai porneste... :)) help?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incercati din nou si lasati-l sa termine procesul de reparare. Folositi un stick USB de capacitate mica, sub 1GB. De preferat cele care au LED indicator, ca sa puteti observa transferul de date.

      Ștergere
    2. Mulțumesc pentru răspuns. Problema e alta: am incercat sa fac respectarea pas cu pas, conform tutorialului. Însă după ce a apărut mesajul cu începerea procesului de upgrade, TV s'a oprit și nu mai pornește nicicum. Că și cum ar fi ars...

      Ștergere
    3. Verificati daca sursa livreaza tensiune placii de baza.

      Ștergere
  10. Buna ziua. Am o problema cu un Tv Philips 43PFT4001/05 Apare sigla Philips si se restarteaza.Se poate gasi un Firmware&Software.Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Introduceti un stick in portul USB al televizorului si navigati in meniul de upgradare. Televizorul va scrie pe stick un link de la care se poate descarca fisierul.

      Ștergere
  11. Tv philips 32phh4509/88 sigla si restart continuu. Am incercat cu stick-ul si nu functioneaza. Stikul e de 1 gb, formatat fat 32. Va rog un link pentru soft. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Vă rog să-mi trimiteți un soft pentru Philips 32pf7605h/12 software curenta Q5551-0.140.25.0. Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  13. Modelul televizorului nu este corect. Daca vorbim de 32PFL7605H/12, ultima versiune este 1.140.47.0, lansata in 22 martie 2012. Faceti o donatie (1-2E, buton in dreapta sus) sau adaugati adresa de e-mail in campul "urmariti prin e-mail" din partea dreapta si reveniti cu un mesaj pe adresa personala pentru fisierul de upgradare. Are 73 MB si trebuie incarcat pe un site de transfer.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua. Am un tv philips 55pfl8008, care isi mareste volumul singur fara sa ating butoanele telecomenzii apoi se restarteza. De la ce ar putea fi?

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua! Nu stiu televizorul, dar ca principiu, ar trebui decuplata placa cu butoane.

    RăspundețiȘtergere
  16. Va referiti la placa de butoane, cu comenzile de la tv?

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna seara, nu pot descarca fisierul firmware, cand doresc sa descarc imi descarca: filehost_upgrade pkg zip.html. Va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  18. Se deschide o pagina web cu reclame deochiate. In mijlocul ferestrei mari din stanga apare fisierul si buton "Apasa aici pentru a porni download-ul". Nu este necesara inregistrarea pe acel site.

    RăspundețiȘtergere
  19. Am un televizor Philips 32PHH4100/88 care la deschidere afișează sigla Philips pe ecran și după se oprește, apoi se pornește din nou s.a.m.d. Ce aș putea face cu el ?

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu putem vedea adresa dumneavoastra de e-mail. Trimiteti mesaj la adresa de la pagina Contact.

    RăspundețiȘtergere