duminică, 12 februarie 2017

Sincronizarea telecomenzii la televizorul Philips 40PFH6550/88


Telecomanda 398GF10WEPH00T (cod Philips: 996595006405) utilizează frecvenţa radio (RF) pentru a trimite comenzile spre televizor. Din acest motiv o puteti folosi in orice pozitie si nu mai este necesar sa o indreptati catre televizor. Practic, functioneaza si din alte camere, la limita comunicatiei bluetooth. 

Pentru ca telecomanda şi televizorul să poată comunica, atât televizorul, cât şi telecomanda trebuie să fie sincronizate (conectate) reciproc. După sincronizare nu mai puteţi folosi telecomanda pentru a controla un alt televizor. 
La începerea instalării iniţiale a televizorului, aţi fost invitat să apăsaţi pe tasta OK; când aţi efectuat această acţiune, aţi realizat sincronizarea. Dacă televizorul nu reacţionează la nicio apăsare a tastelor de pe telecomandă, sincronizarea nu a reuşit si este necesar sa repetati operatiunea.
Pentru a sincroniza telecomanda cu televizorul urmati urmatorii pasi:
1 - apăsaţi tasta joystick (din spatele televizorului in partea dreapta jos) timp de 3 secunde; 
Va fi afişat mesajul că televizorul este pregătit pentru sincronizare.
2 - apăsaţi tastele colorate -- (roşu) şi -- (albastru) simultan, timp de 1 secundă. 
Când sincronizarea a reuşit, apare un mesaj.

10 comentarii:

 1. Unde gasesc asa ceva la noi in tara?

  RăspundețiȘtergere
 2. Trimiteti mesaj la adresa de pe pagina Contact.

  RăspundețiȘtergere
 3. http://philips-tpv.blogspot.ro/p/contact.html

  RăspundețiȘtergere
 4. Am urmat toți pașii, dar telecomanda nu se sincronizează cu televizorul. De asemenea, merge doar sa pornesc televizorul de la telecomanda. De oprit, nu îl pot opri. Nu știți de ce?

  RăspundețiȘtergere
 5. Am avut aceasi problema cu telecomanda doar sa aprind tv-ul am urmat pasiu cu sincronizare si... Functioneaza .. De 3 zile ma chinui sa rezolv problema acum tre sa anulez comanda la telecomanda noua .. Multumim pt indrumare

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna ziua,
  Si la mine merge doar sa pornesc televizorul si atat.
  Am urmat si pasii dvs dar nu se intampla nimic.
  Bateriile sunt noi

  RăspundețiȘtergere
 7. Dupa ce am trimis tv-ul + telecomanda la service (v-ul avea problema, se restarta cand vroia el, pornea la fel, s-a schimbat placa de baza, resoftat, acum se pare ca e OK, e inca in garantia de 5 ani)Acum telecomanda merge doar de la 1 metru!!!
  Am schimbat bateriile de 2 ori, degeaba, am sincronizat si resincronizat-o cu tv-ul, restarturi electrice, degeaba. Aveti alte idei?

  RăspundețiȘtergere